zaterdag 6 december 2008

Ding 23


En dan is het al weer afgelopen. Erg leuk om te doen, ook om gezamenlijk met een deel van het team naar de eindstreep te werken. Ik ben het met Hofmenneke eens dat twee tussentijdse bijeenkomsten kunnen bijdragen aan een nog beter resultaat. Ook onderling hadden we elkaar nog beter kunnen helpen; maar ja, het "gewone" werk ging ook door. Inmiddels werd de Hofbibliotheek ook nog gecertificeerd, dus het is niet ongemerkt gebleven...
Sommige "dingen" waren bij mij al bekend, andere niet. LastFm was een ontdekking waar ik nog meer van wil weten. Niks leuker dan in de Long Tail nieuwe muziek te ontdekken, niet waar?
En afgelopen is eigenlijk slechts de ontdekkingstocht. Het echte werk gaat beginnen. We zijn er door de cursus nu wel van overtuigd dat we 2.0 moeten gaan toepassen.
Voor 2009 staat een weblog op het jaarwerkplan en in het eerstkomende werkoverleg gaan we kijken welke onderdelen nog meer bruikbaar zijn. 23 Dingen is daar dus het startsein voor geweest.

1 opmerking:

Kirsten kladdert zei

Wat goed RSfeed dat je de eindstreep hebt gehaald. Gefeliciteerd! Heb je je certificaat inmiddels ontvangen via Hofmenneke?
Mooi om te lezen dat jullie daadwerkelijk werk gaan maken van het toepassen van web 2.0. Maar ja, dat hoort ook eigenlijk wel een beetje bij een moderne bibliotheek als de Hofbibliotheek. ;)
Heel veel succes! En wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Irl of op het www...